• AcroRd32_pp6ioHQO0Y
  • InDesign_npWzKZYcYG

1 / 3

Zoom In

  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y
  • InDesign_npWzKZYcYG

ГранитСадопери

PYRAGRANITE SPARTA PLUS 78×48 1B 1D

11.500,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

780×480 mm

Минимален Кабинет

50 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Достапни бои

Темно сива, Црна

НОВО

Additional information

Димензија

Минимален Кабинет

Состав

Достапни бои

,