Hettich

View

Per Page

Hettich ја создава совршената комбинација на интелигентна технологија, функционалност и дизајн. Со ова очекување, развива и произведува огромен опсег на оков за секаква примена – од системи за фиоки, системи за водење и шарки, до системи за преклопување и лизгачки врати.
Шарките на Hettich се срцето на добрите врати: иновативни, практични и долготрајни.
Повеќекратно наградуваната Sensys шарка направи револуција во светот на шарките со невидливо вградениот Silent System.
Зошто да се одлучите за Hettich организација? Само добро испланиран мебел е навистина функционален мебел. Соодветно испланираниот мебел нуди поефикасно користење на просторот, го заштедува Вашето време и многу повеќе.
Hettich исто така нуди системи за фиоки и лизгачи за фиоки за секој тип на мебел. За во кујна, спална соба, дневна соба, канцеларија, купатило. Генијален концепт на системи кои се вклопуваат во секој сегмент од мебелот. Практични, цврсти, со лесно движење, атрактивни.

show blocks helper

Дебелина -