• csm_Hettich-Stage-SlideLine-M-001-2020-2560-800_b77ed1fc57

1 / 2

Zoom In

  • csm_Hettich-Stage-SlideLine-M-001-2020-2560-800_b77ed1fc57

Системи за Лизгачки ВратиОков

Сет профили за SlideLine M 18/4000

4.680,0 ден

 


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Профилите може да се кратат по потреба.
    Сетот вклучува:
  • 2 профили (сребрен алуминиум, бушени)
  • 2 држачи за монтажа
  • шрафови
read more

Brand:
Hettich
Димензија

4000 mm

Дебелина

18mm

Additional information

Димензија

Дебелина