• Home
  • Оков
  • Шарка за стакло 26 колено со меко затварање
  • права2
  • праваа

1 / 3

Zoom In

  • права2
  • праваа

Оков за стаклоШарки и додатоциОков

Шарка за стакло 26 колено со меко затварање

176.00 ден

Brand:
Siso
Агол на отварање

95°

Длабочина на чашка

10.6mm

Дијаметар на чашка

Ø26

Дебелина на вратата

4-6mm

Additional information

Агол на отварање

Длабочина на чашка

Дијаметар на чашка

Дебелина на вратата