• права2
  • праваа

1 / 3

Zoom In

  • права2
  • праваа

Оков за стаклоШарки и додатоциОков

Шарка за стакло 26 права со меко затварање

200,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Агол на отварање

95°

Длабочина на чашка

10.6mm

Дијаметар на чашка

Ø26

Дебелина на вратата

4-6mm

Additional information

Агол на отварање

Длабочина на чашка

Дијаметар на чашка

Дебелина на вратата