РачкиОков

Neapolis

325,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Димензии

192 mm

Завршна обработка

алуминиум

Additional information

Материјал

Димензии

Завршна обработка