РачкиОков

Genoa

525,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Димензии

128 mm

Материјал

метал

Завршна обработка

инокс

Additional information

Димензии

Материјал

Завршна обработка