• Ciro_911344800_F

1 / 2

Zoom In

  • Ciro_911344800_F

РачкиОков

Ciro

126,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Завршна обработка

бронза, калај, месинг

Additional information

Материјал

Завршна обработка

, ,