• nogarka2

1 / 2

Zoom In

  • nogarka2

Ногарки и тркалцаОков за поврзувањеОков

Кујнска ногарка

16,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Боја

Црна

Состав

Пластика

Димензија

100 mm

Additional information

Боја

Состав

Димензија