• гер452
  • гер453

1 / 3

Zoom In

  • гер452
  • гер453

Шарки и додатоциОков

Шарка “Замак” 135 Гер45

520,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Состав

Нерѓосувачки челик

Additional information