• Enna 1
  • Enna 2
  • Enna 3
  • Enna 4

1 / 5

Zoom In

  • Enna 1
  • Enna 2
  • Enna 3
  • Enna 4

РачкиОков

Еna

242,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Завршна обработка

бронза, инокс, хром мат

Материјал

метал

Димензии

128 mm

Additional information

Завршна обработка

, ,

Материјал

Димензии