• Home
  • Оков
  • Држач А/Б за 15х18 алуминиум профил
  • дрз3
  • дрз2

1 / 3

Zoom In

  • дрз3
  • дрз2

Оков за поврзувањеОков

Држач А/Б за 15х18 алуминиум профил

9,5 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Состав

Пластика

Additional information

Состав