РачкиОков

Valentia

385,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Завршна обработка

калај

Additional information

Материјал

Завршна обработка