РачкиОков

Ponti

152,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Димензии

128 mm, 96 mm

Завршна обработка

бронза

Additional information

Материјал

Димензии

,

Завршна обработка