• gola2

1 / 2

Zoom In

  • gola2

Оков за поврзувањеОков

Гола топ профил 18mm алуминиум-сатен 2.35 М

1.504,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

18 mm, 3 М

Состав

алуминиум

Additional information

Димензија

,

Состав