• врзен2

1 / 2

Zoom In

  • врзен2

Оков за поврзувањеОков

Врзен профил 15х18 алуминиум 5,20 М

940,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

15×18 mm, 5,2 М

Состав

алуминиум

Additional information

Димензија

,

Состав