• Siradia_108_5x59_5

1 / 2

Zoom In

  • Siradia_108_5x59_5

РачкиОков

Siradia

350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Завршна обработка

калај, месинг

Димензии

128 mm

Additional information

Материјал

Завршна обработка

,

Димензии