• csm_Hettich-Inspiration-stauraum-slidelinem-001_b7796ebd94

1 / 2

Zoom In

  • csm_Hettich-Inspiration-stauraum-slidelinem-001_b7796ebd94

Системи за Лизгачки ВратиОков

Колор Сет Сребрен SlideLine M 18/4000

1.050,0 ден

 


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
    Сетот вклучува:
  • 1 декоративна лента за лепење 4000mm
  • 2 капачиња
  • 2 капачиња (заменски)
read more

Brand:
Hettich
Ширина

минимум 450mm

Максимална тежина на врата

30kg

Additional information

Ширина

Максимална тежина на врата

30kg