• csm_Hettich-Stage-SlideLine-M-001-2020-2560-800_b77ed1fc57

1 / 2

Zoom In

 • csm_Hettich-Stage-SlideLine-M-001-2020-2560-800_b77ed1fc57

Системи за Лизгачки ВратиОков

Сет Тркала со пригушување SlideLine M 30кг

5.390,0 ден

 


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
  Сетот вклучува:
 • 2 подвижни елементи со Silent System
 • 2 водилки
 • 2 активатори
 • 2 горни граничници
 • 2 шајбни за водилки
 • 1 механизам за меко затварање
 • 1 1.5mm шестоаголен клуч
 • Шрафови за прицврстување дрвени врати
read more

Brand:
Hettich
Ширина

минимум 450mm

Максимална тежина на врата

30kg

Additional information

Ширина

Максимална тежина на врата

30kg