• Почетна
  • Оков
  • Лизгачи со целосно извлекување Quadro V6 EB20 with Silent System
  • hettich-drawer-slides-h9140413-64_1000 (1)
  • hettich-4d-drawerbox

1 / 3

Zoom In

  • hettich-drawer-slides-h9140413-64_1000 (1)
  • hettich-4d-drawerbox

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Лизгачи со целосно извлекување Quadro V6 EB20 with Silent System

1.270,0 ден2.040,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Сет лизгачи за фиоки со дрвен корпус со функција за меко затворање и целосно извлекување на фиоката. read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

галванизиран челик

Капацитет на складирање

30 kg

Монтажа

страници и база на корпусот

Инсталација

можност за приспособување на висината без потреба од алат, со пинови, спојки

view all details