РачкиОков

Naila

345,0 ден405,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

алуминиум

Димензии

128 mm, 160 mm

Боја

Мат црна

Additional information

Материјал

Димензии

,

Боја