• Querreling_AT_NB600_v2_wss_SorUe_shop
  • 26611
  • 31154

1 / 4

Zoom In

  • Querreling_AT_NB600_v2_wss_SorUe_shop
  • 26611
  • 31154

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер ОргаСтор држач (ArciTech)

160,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Боја

Шампањ, Бела

Состав

Пластика

Additional information

Боја

,

Состав