• korpa3
  • korpa2

1 / 3

Zoom In

  • korpa3
  • korpa2

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Корпа за отпадоци на извлекување М30 (20 Л+Т)

3.160,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

246/440/390 mm

Состав

Пластика

Монтажа

со шрафење

Additional information

Димензија

Состав

Монтажа