• alu
  • три2

1 / 3

Zoom In

  • alu
  • три2

Бази/лајсни/решеткиКујнски додатоци

Завршна лајсна Триангла

920,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

4 M

Боја

Брусен алуминиум, Инокс

Additional information

Димензија

Боја

,