• 550135_1606_AT_silber_OrgaTray420_shop

1 / 2

Zoom In

  • 550135_1606_AT_silber_OrgaTray420_shop

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер ОргаТреј 601-700mm

1.740,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Боја

Антрацит, Сребрена, Шампањ, Бела

Состав

Пластика

Ширина

601-700 mm

Длабочина

440-520 mm

Additional information

Боја

, , ,

Состав

Ширина

Длабочина