• ма1
  • ма2

1 / 3

Zoom In

  • ма1
  • ма2

Бази/лајсни/решеткиКујнски додатоци

Сет за завршна лајсна мала правоаголна

55,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Состав

Пластика

Боја

Брусен алуминиум, Сива, Црна, Бела