• сет

1 / 2

Zoom In

  • сет

Бази/лајсни/решеткиКујнски додатоци

Сет за завршна лајсна Триангла

55,0 ден

Brand:
Unionplast
Состав

Пластика

Боја

Брусен алуминиум, Сива