• 550135_1606_AT_silber_OrgaTray420_shop

1 / 2

Zoom In

  • 550135_1606_AT_silber_OrgaTray420_shop

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер ОргаТреј 401-450mm

830,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Боја

Сребрена

Состав

Пластика

Ширина

401-450 mm

Длабочина

440-520 mm

Additional information

Боја

Состав

Ширина

Длабочина