• reset2
  • reset3

1 / 3

Zoom In

  • reset2
  • reset3

Бази/лајсни/решеткиКујнски додатоци

Решетка за вентилација

30,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

175 х 40 mm

Additional information

Димензија