• korpa20-2
  • 1-2-3

1 / 3

Zoom In

  • korpa20-2
  • 1-2-3

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Корпа за отпадоци за на врата 20 Л

1.000,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

240/345/350 mm

Состав

Пластика

Монтажа

Лева или десна

Additional information

Димензија

Состав

Монтажа