• set12+12-2
  • vo-fjoka

1 / 3

Zoom In

  • set12+12-2
  • vo-fjoka

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Сет-3 корпи за отпадоци 15+15+15 Л

1.460,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

217/312/266 mm

Состав

Пластика

Additional information

Димензија

Состав