• korpa20-2
  • 1-2-3

1 / 3

Zoom In

  • korpa20-2
  • 1-2-3

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Корпа за отпадоци 10+10 Л

1,080.00 ден

Brand:
Unionplast
Димензија

240/345/350 mm

Состав

Пластика

Монтажа

Лева или десна

Additional information

Димензија

Состав

Монтажа