• korpa3
  • korpa12

1 / 3

Zoom In

  • korpa3
  • korpa12

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Корпа за отпадоци на извлекување М40 (15+15 Л)

3.360,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

342/469/305 mm

Состав

Пластика

Монтажа

со шрафење

Additional information

Димензија

Состав

Монтажа