• 1-2-3
  • dg_patts2

1 / 3

Zoom In

  • 1-2-3
  • dg_patts2

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Корпа за отпадоци за на врата 15 Л

890,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

240/345/295 mm

Состав

Пластика

Монтажа

Лева или десна

Additional information

Димензија

Состав

Монтажа