• vo-fjoka
  • set12+12-2

1 / 3

Zoom In

  • vo-fjoka
  • set12+12-2

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Сет-2 корпи за отпадоци 12+12 Л

950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

217/312/216 mm

Состав

Пластика

Additional information

Димензија

Состав