• korpa3
  • korpa22

1 / 3

Zoom In

  • korpa3
  • korpa22

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Корпа за отпадоци на извлекување М40 (20+20 Л)

3,200.00 ден

Brand:
Unionplast
Димензија

342/469/390 mm

Состав

Пластика

Монтажа

со шрафење

НОВО

Additional information

Димензија

Состав

Монтажа