• 550135_1606_AT_silber_OrgaTray420_shop

1 / 2

Zoom In

  • 550135_1606_AT_silber_OrgaTray420_shop

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер ОргаТреј 901-1000

2.000,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Боја

Сребрена, Бела

Состав

Пластика

Ширина

701-800 mm

Длабочина

440-520 mm

Additional information

Боја

,

Состав

Ширина

Длабочина