• 6+6-2
  • vo-fjoka

1 / 3

Zoom In

  • 6+6-2
  • vo-fjoka

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Сет-2 корпи за отпадоци 6+6 Л

690,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

155/216/216 mm

Состав

Пластика

Additional information

Димензија

Состав