• 500-2
  • vo-fjoka
  • организер-за-корпи

1 / 4

Zoom In

  • 500-2
  • vo-fjoka
  • организер-за-корпи

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Организер за корпи 500

845,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Состав

Пластика

Additional information

Состав