• мала2
  • мала3

1 / 3

Zoom In

  • мала2
  • мала3

Бази/лајсни/решеткиКујнски додатоци

Завршна лајсна мала правоаголна

666,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

4 M

Завршна обработка

антрацит, брусен алуминиум

Additional information

Димензија

Завршна обработка

,