• vo-fjoka
  • set7+7-2

1 / 3

Zoom In

  • vo-fjoka
  • set7+7-2

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Сет-2 корпи за отпадоци 7+7 Л

730,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Димензија

155/216/266 mm

Состав

Пластика

Additional information

Димензија

Состав