• org

1 / 2

Zoom In

  • org

Организери за фиокиКујнски додатоци

Врзник за организер

60,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Unionplast
Боја

Антрацит, Сива, Бела

Состав

Пластика

Additional information