• TL M 01
 • 9117425
 • 9131831
 • toplineM drzaci 3 vrati
 • 9144901

1 / 6

Zoom In

 • TL M 01
 • 9117425
 • 9131831
 • toplineM drzaci 3 vrati
 • 9144901

Системи за Лизгачки ВратиОков

Сет Top Line M за 3 врати

4.480,0 ден

 


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
  Сетот вклучува:
 • сет тркала за 3 врати
 • пригушници за меко затворање
 • пригушување при затворање
 • горна шина 2 м
 • долна шина 2 м
Карактеристики:
 • горно водење
 • за дрвени врати
 • максимална тежина по врата 35кг
 • максимална висина на врата 2.3 м
 • ширина на врата 0.5-1.25 м
 • дебелина на врата 16-19 мм
read more

Brand:
Hettich
Youtube

Video

OUTLET

Additional information