• csm_BS_3c155126a6 (1)
  • csm_2507_a7e49fa010

1 / 3

Zoom In

  • csm_BS_3c155126a6 (1)
  • csm_2507_a7e49fa010

Уни ДекориОплеменета Иверка

Магнолија 2507 BS

4.850,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

НОВО

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,