• csm_K4891_DC_K4447_HO_Raumaufnahme_06ab6cfb23
  • csm_Struktur_HO_c488cd8d64

1 / 3

Zoom In

  • csm_K4891_DC_K4447_HO_Raumaufnahme_06ab6cfb23
  • csm_Struktur_HO_c488cd8d64

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Рустик даб Експресив К4447 NO

7.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,