• csm_K4434_K5802_Raumaufnahme_02_559a398d25
  • csm_Struktur_GT_c00525a4ff

1 / 3

Zoom In

  • csm_K4434_K5802_Raumaufnahme_02_559a398d25
  • csm_Struktur_GT_c00525a4ff

Арт ДекориОплеменета Иверка

Текстил челик K5802 GT

6.400,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака