• csm_K4892_DP_K5574_AW_Raumaufnahme_faaf09a7e6
  • csm_K4892_K4444_Raumaufnahme_07_84703c7a94
  • csm_DP_2c59303393

1 / 4

Zoom In

  • csm_K4892_DP_K5574_AW_Raumaufnahme_faaf09a7e6
  • csm_K4892_K4444_Raumaufnahme_07_84703c7a94
  • csm_DP_2c59303393

Арт ДекориОплеменета Иверка

Пиетра К4892 DP

6.980,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,