• OM
  • bb.1573628132.9021

1 / 3

Zoom In

  • OM
  • bb.1573628132.9021

OPTIMATT / OPTI FACEDМедијапан

Црно Сина 22192 OM Оптимат

13.284,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  плочи обложени со ламинат read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2790/1300 mm

Кант Трака

23/1

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака