• csm_BS_3c155126a6
  • csm_K4349_AT_26577_Raumaufnahme_6f4d215df0

1 / 3

Zoom In

  • csm_BS_3c155126a6
  • csm_K4349_AT_26577_Raumaufnahme_6f4d215df0

Уни ДекориОплеменета Иверка

Камен 26577 BS

5.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,