• csm_NM_94a57c0992
  • csm_25718_NM_Raumaufnahme_317dc2fb55

1 / 3

Zoom In

  • csm_NM_94a57c0992
  • csm_25718_NM_Raumaufnahme_317dc2fb55

Уни ДекориОплеменета Иверка

Мароко Сина 25718 NM

5.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,